Merhautova 991/117

613 00 Brno

+420 777 550 162

+420 777 301 160

Po - Pá: 9:00 - 17:30

Jsme Vám k dispozici

RD 4+1/4+kk, Brno a okolí

Útulný rodinný dům v lokalitě Brno a okolí s dobrou dostupností do Brna, dispozice 4+1/ 4+kk.
Útulný rodinný dům v lokalitě Brno a okolí s dobrou dostupností do Brna, dispozice 4+1/ 4+kk, podmínkou je garáž a menší zahrádka. Cena přibližně do 5 mil. Kč dle aktuální nabídky a lokality. 
 
Získejte finanční odměnu – provizi
Doporučte někoho z Vašeho okolí, o kom víte, že se chystá nemovitost prodat a získejte od nás za svůj tip finanční odměnu. Jak to funguje? Přiveďte prodávajícího k nám a když obchod dopadne a nemovitost se prodá, finanční odměna Vás nemine. Výši provize a pravidla její výplaty si stanovíme vždy předem po vzájemně dohodě.

Chci prodat

Máte k prodeji nějakou nemovitost? Vyplňte údaje níže, případně přiložte i nějaké podklady a pošlete nám svou nabídku.

Odesláním souhlasím, aby společnost S-Line Brno s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Poptáváme do naší nabídky nemovitosti všeho druhu

Byty, domy, pozemky, komerční prostory, rekreační objekty. Pokud se chystáte nabídnout svou nemovitost k prodeji, zavolejte nám, nebo napište, domluvíme si osobní schůzku a probereme možnosti spolupráce. Když si padneme do oka a najdeme společnou řeč, zrealizujeme spolu férový obchod tak, abyste byli spokojeni. Jsme seriózní profíci s dlouholetými zkušenostmi v realitním oboru, práce nás baví a se zápalem jdeme do každé spolupráce. Ze spolupráce s námi budete mít dobrý pocit a klidné spaní.

Získejte provizi
Pokud zrovna Vy neprodáváte nemovitost, ale znáte někoho, kdo má v plánu svou nemovitost prodávat, přiveďte ho k nám a když obchod dopadne a nemovitost se prodá, finanční odměna v podobě provize Vás nemine. Výši provize a pravidla její výplaty si stanovíme vždy předem po vzájemně dohodě.

V případě, že nám chcete svěřit svou nemovitost k prodeji, nebo dát tip a získat provizi, nám neváhejte zavolat na +420 777 550 162 nebo napsat na michaela@holkyzrealitky.cz

Děkujeme a těšíme se případnou spolupráci.

Poslední příspěvky