Merhautova 991/117

613 00 Brno

+420 777 550 162

+420 777 301 160

Po - Pá: 9:00 - 17:30

Jsme Vám k dispozici

Pozemky pro developerské projekty, ČR

Pro své klienty poptáváme vhodné pozemky, které mohou sloužit pro realizaci developerských projektů.

Pro své klienty poptáváme vhodné pozemky, které mohou sloužit pro realizaci developerských projektů. Lokalita: celá Česká republika, záleží na konkrétní nabídce, kterou bychom mohly dosadit našim poptávajícím klientům.

Chci prodat

Máte k prodeji nějakou nemovitost? Vyplňte údaje níže, případně přiložte i nějaké podklady a pošlete nám svou nabídku.

Odesláním souhlasím, aby společnost S-Line Brno s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Poptáváme do naší nabídky nemovitosti všeho druhu

Byty, domy, pozemky, komerční prostory, rekreační objekty. Pokud se chystáte nabídnout svou nemovitost k prodeji, zavolejte nám, nebo napište, domluvíme si osobní schůzku a probereme možnosti spolupráce. Když si padneme do oka a najdeme společnou řeč, zrealizujeme spolu férový obchod tak, abyste byli spokojeni. Jsme seriózní profíci s dlouholetými zkušenostmi v realitním oboru, práce nás baví a se zápalem jdeme do každé spolupráce. Ze spolupráce s námi budete mít dobrý pocit a klidné spaní.

Získejte provizi
Pokud zrovna Vy neprodáváte nemovitost, ale znáte někoho, kdo má v plánu svou nemovitost prodávat, přiveďte ho k nám a když obchod dopadne a nemovitost se prodá, finanční odměna v podobě provize Vás nemine. Výši provize a pravidla její výplaty si stanovíme vždy předem po vzájemně dohodě.

V případě, že nám chcete svěřit svou nemovitost k prodeji, nebo dát tip a získat provizi, nám neváhejte zavolat na +420 777 550 162 nebo napsat na michaela@holkyzrealitky.cz

Děkujeme a těšíme se případnou spolupráci.

Poslední příspěvky