Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/2/2/221f9d01-bcbd-448d-8098-3fb0f5c6ccaa/holkyzrealitky.cz/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Merhautova 991/117

613 00 Brno

+420 777 550 162

+420 777 301 160

Po - Pá: 9:00 - 17:30

Jsme Vám k dispozici

Pronájem bytu 2+kk 45 m² Mojmírovo náměstí, Brno – Královo Pole 13 000 Kč za měsíc

Nabízíme pronájem útulného bytu s plochou 45 m2 a balkonem v cihlovém domě v lukrativní brněnské městské části Brno - Kr. Pole. Byt je k dispozici s vybavením a je možné se stěhovat hned po vyřízení všech právních náležitostí.

Na základě výhradního zastoupení majitelky nemovitosti nabízíme k pronájmu bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nachází ve velmi oblíbené brněnské městské části Královo Pole na Mojmírově náměstí. Dostupnost do centra města je výborná, v okolí jsou tramvajové, trolejbusové i autobusové zastávky s možností dojezdu na všechny strany města, stejně tak plná občanská vybavenost (obchody a služby, pošta, školy, školky atd.). Byt je situován ve třetím patře cihlového domu (bez výtahu) a jeho celková plocha činí 44,1 m2. Součástí bytu je menší balkon s výhledem do ulice. Nabízený byt je ve velmi dobré kondici, protože prošel před pár lety rozsáhlejšími opravami a pro nového nájemce je k dispozici s vybavením, které je vidět na přiložených fotografiích. Celý prostor je útulný a sympatický také z hlediska okolní zástavby. Dispozice bytu je 2+kk. Z předsíně jsou dostupné jednotlivé pokoje a také sociální zařízení. Z obývacího pokoje, ve kterém se nachází rozkládací sedačka a skříně, je vstup do kuchyňského koutu, který je standardně vybaven spotřebiči. V ložnici je velmi kvalitní manželská postel, skříň a knihovna. V koupelně je vana, k dispozici také pračka s horním plněním. Koupelna je oddělena od toalety. V bytě je možné připojení k internetu. Tato nabídka je vhodná pro jednotlivce, nebo pár, po dohodě s majitelkou bytu je možné mít v bytě menší zvíře, dohoda je možná také v souvislosti s trvalým bydlištěm. Byt je nekuřácký. Volný ihned, k nastěhování po podpisu nájemní smlouvy. Parkování přímo v ulici, nebo na okolních vyhrazených parkovacích plochách. Nájemné: 13000 Kč, inkaso 4000 Kč zúčtovatelné. Majitelka bytu požaduje jistotu (tj. kauci) ve výši jednoho měsíčního nájemného. Prohlídky bytu jsou možné po dohodě s realitní makléřkou.
Podrobnosti a fotografie zde

O nás

Jsme realitka, která myslí na vás!
„Za 23 let aktivní činnosti na realitním trhu ve skupině 2 až 6 makléřů v týmu jsme úspěšně zrealizovali 1 623 obchodů s nemovitostmi!

Poslední příspěvky