Merhautova 991/117

613 00 Brno

+420 777 550 162

+420 777 301 160

Po - Pá: 9:00 - 17:30

Jsme Vám k dispozici

pronájem bytů

Pronájem bytu 2+kk, Brno, Haškova

Cena: 15 000 Kč

Haškova, Brno - Lesná

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti nabízíme k dlouhodobému pronájmu krásný byt v osobním vlastnictví v jedné z nejoblíbenějších čtvrtí Brna – Lesná, ul. Haškova.

Byt s dispozicí 2+kk a plochou 52,73 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového bytového domu a jeho součástí je prostorná lodžie (5,32 m2) a sklep (s regálovým systémem) ve stejném patře (2,70 m2). Na lodžii je vstup z obou místností a poskytuje příjemný výhled do okolí. Nachází se zde lavice z tropického dřeva. Obytné místnosti jsou situovány na severní stranu, proto v bytě není ani při horkých letních dnech nadměrné teplo. Rozměr obývacího pokoje s kuchyňským koutem a plně vybavenou kuchyňskou linkou potřebnými spotřebiči je 21,2 m2. Ložnice (12,91 m2) je vybavena velmi praktickou šatnou (4,76 m2) s policovým systémem, velkým zrcadlem a posuvnými dveřmi, k dispozici jsou také dva noční stolky. Pokud by měl nový nájemce zájem o zajištění postele, majitel bytu s domluvenou nemá problém. Koupelna s vanou nabízí plochu 3,51 m2, toaleta je samostatná. Rozměr předsíně je 6,34 m2, je zde zabudované zrcadlo, botník a prostor pro odložení oděvů. Z předsíně je mimo jiné vstup do tzv. technické místnosti, kde je pračka a police pro další uložení věcí. V bytě je krásná kuchyňská linka, jídelní stůl s židlemi, rozkládací sedací souprava, zůstává také pračka a další vybavení. Nově je položena kvalitní vinylová podlaha. K dispozici připojení UPC.

V domě je výtah, který současně s ideálním vstupem do domu umožňuje zcela bezbariérový přístup přímo do bytu. V suterénu bytového domu je kotel, sloužící pro vytápění objektu a jednotlivých bytových jednotek. Úklid domu je zajištěn pravidelně fungující službou.

Ulice, kde se nemovitost nachází, je velmi klidná vzhledem k faktu, že není průjezdná. Stejně tak okolí je velmi příjemné, všude je mnoho zeleně. V blízkosti se nachází nejedno dětské hřiště, Čertova rokle, která je ideálním místem pro procházky, obchody, poliklinika, plavecký bazén atd., dobrá je také dostupnost MHD. Parkování před domem.

Byt je nekuřácký, vhodný pro jednotlivce, nebo pracující pár, případně rodinu s malým dítětem. Pokud možno bez zvířecích mazlíčků dle přání majitele. Nastěhování je možné po vyřízení smluvní dokumentace, byt je volný, připravený pro nového nájemce. Prohlídky po dohodě s realitní makléřkou.

Cenové podmínky, měsíční náklady: 15 000 Kč nájem + 2600 Kč služby + elektřina 1500 Kč/ 1 os., nebo 1600 Kč/ 2 os, dále dle domluvy. Majitel požaduje jistotu (kauci) ve výši jednoho měsíčního nájemného, tj. 15 000 Kč.

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ