Merhautova 991/117

613 00 Brno

+420 777 550 162

+420 777 301 160

Po - Pá: 9:00 - 17:30

Jsme Vám k dispozici

Podpis rezervační smlouvy? Nespěchejte!

Líbí se Vám nějaká nemovitost a zvažujete její koupi? Bojíte se, že Vám ji někdo, lidově řečeno, vyfoukne? Budete koupi financovat hypotékou a ještě vlastně přesně nevíte, jaké jsou Vaše finanční možnosti a nekonzultovali jste svou situaci s finančním odborníkem?

Líbí se Vám nějaká nemovitost a zvažujete její koupi? Bojíte se, že Vám ji někdo, lidově řečeno, vyfoukne? Budete koupi financovat hypotékou a ještě vlastně přesně nevíte, jaké jsou Vaše finanční možnosti a nekonzultovali jste svou situaci s finančním odborníkem? Nebo na Vás někdo tlačí ohledně podpisu rezervační smlouvy?
Toto jsou všechno otázky, které se Vám začnou honit v hlavě, když se Vám zalíbí nějaká nemovitost. Nejdříve se chodíte nezávazně dívat po nemovitostech a najednou přejde takový ten „mráz po zádech“ a zjistíte, že se Vám nemovitost více než jen líbí. Nastává hektický čas, kdy si nevíte rady. Dovídáte se, že je více zájemců, a že musíte spěchat s podpisem rezervační smlouvy, abyste o svůj vysněný nový domov nepřišli.
A víte, co Vám poradíme my? Nespěchejte, vše má svůj čas a tu pravou chvíli k řešení. Ověřte si své finanční možnosti, domluvte se na „předschválení“ hypotéky včetně odhadu nemovitosti. Odhad nemovitosti – to by mohl být jeden ze zádrhelů, protože banky začínají být opatrnější při poskytování úvěrů a oceňují zastavovanou nemovitost níže, než je kupní cena, která bude uvedená v inzerci.
Pro tento případ máme připravenou takovou smlouvu, abyste mohli v klidu vyřešit své financování a nepřišli o peníze za rezervační poplatek, ale také aby vám někdo nevyfoukl váš vyhlédnutý byt, nebo dům.
Není rezervační smlouva jako rezervační smlouva. ???? Pokud máte více dotazů k této tématice, neváhejte a volejte na čísla, která máme uvedena na našem webu www.holkyzrealitky.cz, nebo napište mail na info@holkyzrealitky.cz a ozveme se Vám. Rády Vám pomůžeme Vám také s financováním nemovitosti, která není z naší nabídky. Těšíme se na spolupráci.

O nás

Jsme realitka, která myslí na vás!
„Za 23 let aktivní činnosti na realitním trhu ve skupině 2 až 6 makléřů v týmu jsme úspěšně zrealizovali 1 623 obchodů s nemovitostmi!

Poslední příspěvky